Memon Bionic Instruments


bionic instruments

Elektrosmog & Fijnstof

Technologie wordt dagelijks toegepast t.b.v. werk, reizen en thuis. De toepassing van deze technologie gaat steeds gepaard met elektromagnetische- en elektrostatische velden. ELEKTROSMOG Denk hierbij aan de draadloze apparatuur, zoals mobiele telefoons, wifi, draadloze bedieningen en uitstoot van auto, met name diesels, en ook uitstoot van fabrieken etc.

 

Bij de uitstoot van bijvoorbeeld fabrieken, auto's en houtkachels ontstaat o.a. FIJNSTOF. Concentraties worden wettelijk gemeten en leiden inmiddels al smog-alarmeringen. Daarnaast is er een meer en meer wordende concentratie van stralingen. Bijvoorbeeld wordt ook als er niet wordt gebeld of ge-internet er permanent straling tussen zender en ontvanger gestuurd ten einde de verbinding te checken.

 

Onderzoeken hebben aangetoond dat fijnstof en de genoemde stralingen schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals slaap- en concentratie verstoringen, hoofdpijnen, nervositeit en zelfs leiden tot vermindering van het immuunsysteem.

De Bionic Instrumenten van Memon neutraliseren in diverse specifieke zones in uw directe leefomgeving.


"Vrij ademen, uitgeslapen en fris ontwaken, geconcentreerd en effectief werken, levensenergie en dadendrang bemerken en zich goed voelen in zijn omgeving."